Whisky proeverij op 20 nov.


Jaarlijks organiseren we een whisky diner in samenwerking met Dirk en Kitty van Staden uit Haarlem. Zij hebben hun slijterij Liquid Gold waar zij honderden whisky’s te koop hebben. Dirk van Staden zal het woord doen over de whisky’s deze avond op vrijdag 20 november , door Corona- sluiting van ons restaurant, deze keer  via een online stream.

De proeverij , Discover Gordon & Macphail is op vrijdag avond 20 november om 20.00 uur.
‘sE-

Deze bottelaar koopt sinds 1895 vaten bij de diverse distilleerderijen en vaak al in het stadium van new made spirit en soms kunnen zij de vaten op de distilleerderij laten rijpen.
Na regelmatige controle van de alcohol besluiten zij wanneer ze tot botteling overgaan.

Voor deze proeverij hebben we de volgende keuze gemaakt;

  • Balblair 12y
  • Miltonduff 10y
  • Tormore 13y
  • Longmorn 2005
  • Glenrothes 11y
  • Ledaig 12y

De prijs van de proeverij inclusief de kleine bijpassende gerechtjes is € 50,00 p.p.

U kunt zich aanmelden bij Yvonne Kleyburg  0181-612578 of info@ganzengors.nl . U ontvangt dan een bevestigings mail met een link voor het online gedeelte. U kunt dan de whisky’s en de gerechtjes in ‘ de Whisky-proefbox’ ophalen en betalen op vrijdagmiddag 20 november vanaf 13.00 uur in onze winkel DelVino.