Theater arrangementen ism Theater de Stoep


We hebben verschillende arrangementen in samenwerking met Theater de Stoep. Als volgt;
E-

Op dinsdag 17 december; een prachtige kerst special ‘ Rhythm of the dance, Christmas Show.

Rhythm of the dance beleeft dit jaar haar 20-jarige jubileum. In de 20 jaar trok de voorstelling al meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 landen. in Rhythm of the dance brengen jonge Ierse topartiesten op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht. Meeslepend en weergaloos.!!. Geniet van deze dynamische Ierse dansshow met getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare dansers. Een meeslepend dansspektakel in kerstsfeer.

We verwelkomen u om 18.00 uur voor 2 gangen diner, u krijgt van ons de kaartjes voor de voorstelling. Om 20.00 uur gaat u naar het theater. 5 minuten loopafstand van ons restaurant en na afloop van deze wervelende show komt u bij ons terug voor het dessert.

Een Top-avond. € 69,00 p.p. voor diner met kaartjes.

Reserveren; 0181-612578 of info@ganzengors.nl