Theater arrangementen ism Theater de Stoep


We hebben verschillende arrangementen in samenwerking met Theater de Stoep. Als volgt;
E-

  • Op zaterdag 22 februari 2020; A tribute to Elton John,   met Jimmy love en live band

Een tribute aan de Multi- Grammy Award winner, muzikale legende en wereldster, Sir Elton John. Een avond genieten van vocale- en piano hoogstandjes, flamboyante kostuums en een duizelingwekkende lichtshow, uitgevoerd door een uitzonderlijk goede band met backing vocals. Beleef de tijd opnieuw met hits als  ‘ Crocodile Rock’, Philadelphia Freedom, Saturday Night’s allright for Fighting’, Are you Ready for love’, I’m still standing’, Tiny Dancer en ‘ Your Song’  en natuurlijk Rocket Man.

We verwelkomen u om 18.00 uur voor 2 gangen diner, u krijgt van ons de kaartjes voor de voorstelling. Om 20.00 uur gaat u naar het theater. 5 minuten loopafstand van ons restaurant en na afloop van deze wervelende show komt u bij ons terug voor het dessert.

Een Top-avond. € 62,50 p.p. voor diner met kaartjes.

Reserveren; 0181-612578 of info@ganzengors.nl