Theater arrangementen ism Theater de Stoep


We hebben verschillende arrangementen in samenwerking met Theater de Stoep. Als volgt;
E-

  •  Op zaterdag 5 oktober ; Disco inferno

We verwelkomen u graag om 18.00 uur in ons restaurant, waar we u een heerlijk 3- gangen diner serveren.  Dan om ongeveer 20 .45 uur gaat u naar Theater de Stoep, dit is ongeveer 5 minuten lopen vanaf ons restaurant. U krijgt van ons de kaartjes mee. In Theater de Stoep is er het geweldige optreden van een DJ, die Disco-muziek uit de jaren 70 en 80 draait.

Muziek van oa Earth, Wind & Fire, The Trammps en Barry White. U kunt heerlijk dansen, het wordt een dolle boel.
Kortom een heerlijke avond uit. Parkeren kan bij ons achter het restaurant en is gratis.

De prijs van dit arrangement is € 44,50 p.p. incl. 3-gangen menu en kaartje voor de voorstelling. Deze voorstelling is UITVERKOCHT

Reserveren ; 0181-612578 of info@ganzengors.nl


Tevens op woensdag 30 oktober; Renee van Wegberg zingt LIST, SHAFFY en PIAF.

We verwelkomen u graag om 18.00 uur in ons restaurant, waar u een heerlijk 3-gangen diner serveren. Voor- en hoofdgerecht voor de voorstelling , u krijgt dan de kaartjes van ons mee naar het Theater. Renee van Wegberg zingt herkenbare en nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scenes en muzikaal vuurwerk. Zij wordt omringd door Top-muzikanten en zangers en zij brengen samen de mooiste en beste uit het repertoire van Lisbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Prachtige muziek.

Na deze geweldige voorstelling  komt u terug naar t Ganzengors voor het dessert.

Een heerlijke avond uit. Parkeren kan bij ons aan de achterkant van het restaurant en is gratis.

De prijs van dit arrangement is € 63,00 p.p. incl kaartje en menu.

Reserveren; 0181-612578  of info@ganzengors.nl 


Op dinsdag 17 december; een prachtige kerst special ‘ Rhythm of the dance, Christmas Show.

Rhythm of the dance beleeft dit jaar haar 20-jarige jubileum. In de 20 jaar trok de voorstelling al meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 landen. in Rhythm of the dance brengen jonge Ierse topartiesten op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht. Meeslepend en weergaloos.!!. Geniet van deze dynamische Ierse dansshow met getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare dansers. Een meeslepend dansspektakel in kerstsfeer.

We verwelkomen u om 18.00 uur voor 2 gangen diner, u krijgt van ons de kaartjes voor de voorstelling. Om 20.00 uur gaat u naar het theater. 5 minuten loopafstand van ons restaurant en na afloop van deze wervelende show komt u bij ons terug voor het dessert.

Een Top-avond. € 69,00 p.p. voor diner met kaartjes.

Reserveren; 0181-612578 of info@ganzengors.nl