Whisky diner


Op vrijdag 22 november is het jaarlijks terugkerende whisky diner. Deze keer wat meer bijzonder, want we doen dit voor de 15e keer. Dirk van Staden zorgt weer voor de mooie verhalen over de whisky’s.

Amuse; Carree van eend met confituur van rode biet
met; Glenmorangie Cadboll, Muskat/Semillon cask

Rouleau van avocado met krab, soja en wasabi met radijs
met; Tullibardine, the Murray, marsala Finish

Gegrilde zeetongfilet met creme van zoete aardappel, krokant spek met ragout van bospaddestoelen
met; Green Spot, Single pot Still, Chateau Leoville Barton cask

Rouleau van fazant, pruimen en zuurkool met jus van vossenbessen
met; Willowburn Glen Els, Hammerschmiede Brennerei, Amarone cask

Hertfilet, tutti frutti, rode kool creme en jus van kaneel
met; Benromach, Sassicaia Finnish

Cake met Butterscotch creme, sinaasappelmarmelade en ijs van sinaasappel
met; Bunnahabhian, Eirigh na Greine

De prijs van dit whisky diner met de whisky’s is € 92,50 p.p.

Reserveren; 0181-612578 of info@ganzengors.nl