Het grote champagne diner t.g.v. het 25-jarig bestaan


Op 4 en 5 september vieren we dat we 25 jaar aan het werk zijn in ons restaurant ’t Ganzengors. En dat doen we met een exclusief Champagne diner. Tijdens deze avonden zal elke fles champagne worden open gemaakt met het sabreren van de fles onder begeleiding van Nederlands voorzitter van de Confrerie du Sabre d’ Or Esther van Staalduinen. Wanneer u wenst kunt u met haar een fles champagne sabreren. Heel leuk en feestelijk.

Amuse; Avocado creme met krokante geitenkaas, sinaasappelgel en krokante uitjes
met; Cocktail

Steak tartaar van kalf met piccalilly mayonaise en
een gepocheerde eidooier
met; Rose Champagne

Creme van rode biet met Langoustine, gel van limoen
en krokante spekjes
met; Champagne Breton

Gestoomde zeetongfilet met sabayon van gerookte boter, spinazie en zwarte wortel creme , zalm caviaar en wasabi
met; Champagne Delavenne Grand Cru

Fijne Pasta met Black Angus ossenhaas , fijne peultjes en ganzenlever met truffel
met Champagne Vintage

Dessert van kersen en witte chocolade
met; Langlois Chateau ‘ Carmin’

De prijs van dit spetterende champagne diner is € 125,00 p.p., natuurlijk inclusief de champagnes. reserveren; 0181-612578 of info@ganzengors.nl