Afhaal wine-makers-diner met de wijnen van weingut van Volxem


Afgelopen 4 maart en ook 31 oktober hadden we een wine-makers-diner gepland. Hiervoor hadden erg veel gasten gereserveerd, ons restaurant zou beide keren hebben vol gezeten. Het wine -makers-diner was afgesproken met de heer Roman Niewodniczanski , hij zou bij ons in het restaurant komen vertellen over zijn zeer hoogstaande wijnhuis en zijn geweldige wijnen. Dit is door Covid-19 beide keren geannuleerd. We hopen in maart 2021 dit alsnog te kunnen laten doorgaan. Maar in de tussentijd willen we ‘ warm’ houden voor deze prachtige wijnen, De wijnen zijn namelijk ook Gastronomisch zeer goed inzetbaar. Vandaar het volgende afhaal menu.

Op 4 t/m 8 november is er in DelVino een 4-gangen wine -makers- diner af te halen. Dit menu is zover voorbereid dat alles wat u thuis nog moet doen is verwarmen daar waar nodig volgens bijgevoegde beschrijving en met de mooie wijnen van weingut van Volxem per glas.

Caree van Eend met veldsla, frambozendressing en
geconfijte rode biet,
met een glas Riesling Kabinett, Weingut van Volxem

Kabeljauw met peultjes, Yuzu, en Dashi
met een glas Weissburgunder, weingut van Volxem

Piepkuiken met rivierkreeft, jus van kreeft en sojaboontjes
met een glas Riesling Alte Reben, weingut van Volxem

Passievruchten dessert
met een glas Riesling Auslese, Weingut van Volxem

De prijs van dit 4-gangen wild afhaal diner is € 60,00 p.p. inclusief de wijnen

De wijnen zijn per glas-hoeveelheid in dit menu. ( zit in kleine flesjes verpakt) maar als u liever per fles wilt bestellen kan dat natuurlijk ook.
Bestellen moet i.v.m. de bereidingstijd; 0181-612578 of info@ganzengors.nl