Voor als ons restaurant weer open mag


Ronald en ik zijn dit jaar 25 jaar werkzaam in ons restaurant. We hebben een gedegen opleiding gehad en bij elkaar al 40 jaar werkzaam in de Horeca. We hebben dus wat ervaring. Toen we beide leerling waren was de opleiding streng, het was vele uren hard werken. In deze opleiding werd van alles geleerd. Als kok moest je weten van Patisserie, Brood en Banket, koude keuken, warme keuken, alles over groenten en garings- methoden en temperaturen., alles over vlees en de slachterijen, over vis, visvangst, fileren, wild en de jacht. Al met al , we hebben veel geleerd.

Nu is het Corona tijd en dit gooit roet in het eten :) Alle feestelijkheden die we hadden bedacht om er een feestelijk jaar van te maken zijn eigenlijk niet doorgegaan. Het is even niet anders.

We denken terug aan onze loopbaan in de Horeca, dat doe je dan als je een jubileum hebt. Door Corona en de alweer 2e sluiting van ons restaurant hebben we ook meer tijd om na te denken. Het maakt ons verdrietig dat we door een virus ons mooie beroep niet meer kunnen uitvoeren.

Maar het maakt ons ook verdrietig te zien, en dat heeft niets met Corona te maken, dat in de Horeca de service langzaam terug loopt en bv tafelbereidingen er niet meer zijn, iets wat wij in onze opleiding nog hebben meegekregen.

Dus alles zo overdenkend willen we heel graag een hele mooie avond maken met onze gasten. Zodra we weer open mogen. Om te vieren dat we 40 jaar in de Horeca zitten, we 25 jaar ons restaurant hebben en zeker ook om te vieren dat onze deuren weer open mogen.

We serveren dan een menu met prachtige authentieke gerechten;

Gebakken coquilles met komkommer, appel en olie van paprika en basilicum

‘ Label Rouge’ hoender ingestoken met truffel en
bereid in een zoutkorst , aan tafel uitgesneden en
geserveerd met een jus van bospaddestoelen

Crepes Suzette

De prijs van dit menu is € 57,50 p.p.

Reserveren zodra de datum is bekend; 0181-612578 of info@ganzengors.nl