Wine makers diner, Chateau Roubine/ laurent Miquel


Op vrijdag 23 augustus is er in ons restaurant, hopelijk op het tuin-terras, een geweldig Wine makers diner, met de wijnen van Chateau Roubine uit de Provence en Laurent Miquel uit de Languedoc.

De prachtige zomerse wijnen worden gepresenteerd door Vinoloog Peter van Houtert.
natuurlijk heeft Chef kok Ronald Kleijburg heerlijke gerechten afgestemd op de mooie wijnen,.

Hippy Rose
met daarbij; bitterbal van rivierkreeft met mierikswortel creme

Côte 238, Pech Gentille, Albarino, Laurent Miquel
Côtes de Provence Cru Classé Rose, Lion & Dragon, Château Roubine
met daarbij; Gebakken Coquille, spek, salsa van rode paprika, basilicum olie

Côtes de Provence Cru Classé Blanc, Lion & Dragon, Château Roubine
Viognier, Lieu Dit, ‘ La Vérité’, Laurent Miquel
met daarbij; Kabeljauw, tartaar van bospaddestoelen, cappuccino van bospaddestoelen

Syrah/ Grenache, Lieu Dit Bardou, Laurent Miquel, St Chinian
Côtes de Provence Rouge, ‘ Lion & Dragon’, Château Roubine
Met daarbij; Diamant haas, aubergine creme, gegrilde courgette, tomaat, jus van Provencaalse kruiden

Café Glacé

De prijs van dit prachtige wine-makers -diner is € 100,00 p.p., natuurlijk inclusief deze mooie wijnen.

Reserveren 0181-612578 of info@ganzengors.nl