Catering, schalen met heerlijke salade’s en Hors d’oeuvre’s


Er zijn diverse schalen te bestellen met salade’s en hors d’oeuvre’s.

  • Italiaanse salade, gegarneerd met                  € 16,50 per persoon
    • Bombe van het MRIJ-rund gevuld met een salade van broccoli, cranberry’s, pijnboompitjes en spekjes met truffelmayonaise
    •  Carre van eendenborst en eendenrilette
    • Spiesjes van mini salami, zontomaat en olijven
    • Ravioli met geitenkaas
    • Serano ham gevuld met ei-kaas creme 
    • Rouleau van Ganda ham met gevogelte mousse en kropsla
    • Boerenpate
  • Waldorfsalade, gegarneerd met;                 € 16,50 per persoon
    • Bombe van het MRIJ-rund gevuld met een salade van broccoli, cranberry’s, pijnboompitjes en spekjes met truffelmayonaise 
    • Carre van eendenborst en eendenrilette
    • Spiesjes van mini salami, zontomaat en olijven
    • Ravioli met geitenkaas
    • Serano ham gevuld met ei-kaas creme
    • Rouleau van Ganda ham met gevogelte mousse en kropsla 
    • Boeren pate
  • Frisse zalm salade, gegarneerd met;             € 16,50 per persoon 
    • Visterrine van zalm en slibtong
    • Sashimi tonijn met zeewier salade 
    • Gemarineerde gamba’s in limoen olie
    • Gemarineerde zalm gevuld met makreeltartaar 
    • Rivierkreeftenstaartjes
    • Sushi met komkommer en guacomole
  • Tonijn salade, gegarneerd met;                     € 16,50 per persoon 
    • Visterrine van zalm en slibtong
    • Sashimi tonijn met zeewier salade
    • Gemarineerde gamba’s in limoen olie
    • Gemarineerde zalm gevuld met makreeltartaar 
    • Rivierkreeftenstaartjes 
    • Sushi met komkommer en guacomole
  • Hors d’ oeuvre van vis                                   € 25,45 per persoon 
    • Gerookte wilde Schotse zalm – Gerookte ijsselmeer paling
    • Visterrine van zalm en slibtong met zeewier
    • Hollandse garnalen, rivierkreeftenstaartjes
    • Gemarineerde Sashimi tonijn 
    • Gemarineerde Gamba’s in limoen olie 
    • Bombe van gemarineerde zalm met tonijnsalade
    • Sushi van guacomole en komkommer
  • Hors d’ oeuvre Vlees                               € 25,45 per persoon
    • Boerenpate, Carre van eendenborst met eendenrilette
    • Ravioli met geitenkaas 
    • Rouleau van Ganda ham, gevogelte mousse en kropsla 
    • Bombe van het MRIJ rund met broccoli, cranberry’s en spekjes
    • Boeren salami gevuld met ei-kaas creme
    • Pata Negra,
    • Sushi met komkommer en guacomole 
    • Rilette van gevogelte
  • Gourmetschotel Vis                             € 25,45 per persoon 
    • Tonijn steak
    • Schotse zalm filet
    • Zeebaars filet 
    • Gamba’s
    • Coquilles
    • Dorade filet
    • Zwaardvis filet
  • Gourmet schotel vlees                      € 25,45 per persoon 
    • Ossenhaas medallion
    • Kalfshaas medallion 
    • Patrijzenborstje 
    • Iberico haas medallion
    • Eendenborst
    • Hert filet
  • Sashimi schotel                                 € 25,45 per persoon
    • Sashimi tonijn
    • Schotse zalm 
    • Griet filet
    • Heilbot filet
    • Gamba’s
    • Coquilles 
    • Wakame en soja sesam dressing
  • Plateau met Gillardeau oesters, open of gesloten     € 23.50 per 6 stuks met citroen en rode wijn azijn
  • Plateau met Platte Zeeuwse oesters, open of gesloten € 23,50 per 6 stuks met citroen en rode wijn azijn
  • Plateau met kreeft, gefileerd, kreeft van ong. 500 gram   € 28,50 per stuk met limoen mayonaise en saus vert
  • Alle salade’s en Hors d’oeuvre’s zijn inclusief brood, boter en sauzen Bestellen; 0181-612578 of info@ganzengors.nl