Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten.
We serveren elke week een ander menu; Tevens een aanbevolen Theater menu voor als u om 20.00 uur in Theater ‘de Stoep’ moet zijn.
Deze week; Van 19 t/m 21 februari
Kort gegrilde zwaardvis, zoetzure groenten, wasabi mayonaise en gember
-*-
Geconfijte eendenbout, zuurkool, jus van vlierbessen
-*-
Dessert van blauwe pruimen, gelei van pruimen en sorbetijs
De prijs van dit mooie menu is € 39,50 p.p.
ONZE KAART
Voorgerechten;
– Gemarineerde Knolselderij, wortel, linzen, Parmezaan, truffel en kaantjes van Chorizo € 17,50
– Gevulde Porto Bello, artisjok, zontomaat, geitenkaas, rode biet en gele raap € 19,50
– Schotse zalm, grapefruit, peterselie mayonaise, Chardonnay dressing € 22,50
– Sashimi tonijn, Mozzarella, aubergine, ansjovis, yuzu, dashi, sesam € 23,50
– Croque Monsieur, met ossenhaas, Parmezaan, truffel, eendenlever ansjovis € 24,50
– Kreeftensoep met rivierkreeft en Crème Fraîche € 15,50
Hoofdgerechten:
– Eendenborst, steranijs, wintergroenten, nectarine € 24,50
– Hoender Suprême, linguine, Spinazie, Guanciale spek € 24,50
– Gekonfijte zalm, mousseline van aardappel en pastinaak, wortel € 26,50
– Wilde Dorade, Paksoi, oosterse dressing, tomaat € 27,50
– Kalfszwezerik, coquille, gamba, Paprika salsa, Pommes Gaufrette € 36,50
– Ossenhaas, Haricots vert, spekjes, Cèpes, Pommes Fondant € 36,50
Nagerechten;
– Panna Cotta met bosbessen € 9,50
– Chocolade-bol, sinaasappel, bosvruchten sorbetijs € 12,50
– Tiramisu van passievrucht € 9,50
– Assortiment kaas, Vijgen chutney € 14,50
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten