Week menu en kaart

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We serveren elke week een ander menu; 

Deze week; Van  22 t/m 26 maart 2023

Iberico filet, geschaafde Manchego, peterselie, tomaat

-*-
Parelhoender filet gevuld met bospaddestoelen, parelcouscous, voorjaarsgroenten

-*-

Oublie, Lambada aardbeien, crème Suisse

 

De prijs van dit mooie menu is € 37,50 p.p.

ONZE KAART

Voorgerechten;
– Aubergine, Parmezaan, Paprika, krokante groenten  € 15,50
– Lomo Iberico, Tomaat, Avocado, Parmezaan € 18,50
– Eendenborst, salade, wortel, rettich, Oosterse dressing  € 18,50
– Gepekelde zeebaars,  Nori, tomatenchutney € 19,50
– Opperdoezer ronde, mousseline, Baerii kaviaar  € 24,50

– Kreeftensoep met kreeft en Creme Fraîche € 15,50

Hoofdgerechten:
– Ravioli , Ricotta, Spinazie, tomaat, kruidenzwam, basilicum € 23,50
– Franse hoender, bospaddestoelen, spitskool € 25,50
– Wilde Dorade, aubergine crème, citroen, kappertjes, tomaat  € 27,50
– Grote gamba’s, kreeftenjus, gestoofde venkel, dikke frieten € 34,50
– Entrecôte, soja, Yuzu, rode ui, fijne groenten € 32,50

Nagerechten;
– Lemon curd, citroen merengue, yoghurt ijs € 9,50
– Taartje chocolade, kersen compote, vanille € 9,50
– Pure chocolade sorbetijs, Sabayon Grand Marnier € 12,50
– Assortiment kaas, vijgencompote € 14,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten