Week menu en kaart

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We serveren elke week een ander menu; 

Deze week; Van  25  t/m 29 mei 2022

Rouleau eendenborst, rilette, kerrie, rode biet, appel

-*-
Kalfs ossobuco, pasta, groenten ratatouille 

-*-

Taartje, bosbessen, sorbetijs

 

De prijs van dit mooie menu is € 36,50 p.p.

ONZE KAART

Voorgerechten;
– Asperge, beenham, kwartelei, chardonnay dressing € 14,50
– Tartaar van ossenhaas, krokant ei, augurkjes, uitjes, mosterd mayonaise € 15,50
– Coquille, tomaat, gember, yuzu, ponzo, dashi € 18,50
– Ceviche van coquille, sashimi tonijn, zalm, wasabi, yuzu € 19,50
– Eendenlever, kreeft, kruidenzwam, groene asperges, € 24,50

Hoofdgerechten:
– Rouget, venkel, knoflook, groene asperges € 24,50
– Kalfswang, kalfszwezerik, bulgur, bloemkool, Vadouvan € 26,50
– Entrecote, gegrilde groenten, dikke frieten, mosterd mayonaise € 27,50
– Zonnevis, zeekraal, groenten beurre blanc, haring kaviaar € 29,50
– Anjou duif filet en boutje, eendenlever , asperges, doperwten, punt paprika, morieljes € 32,50

Nagerechten;
– Hangop, aardbeien, Griekse yoghurt ijs € 9,50
– Citroen, bisquit, witte chocolade € 9,50
– Proeverij van chocolade € 9,50
– Assortiment kaas, vijgencompote € 13,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten