Week menu en kaart

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We serveren elke week een ander menu; 

Deze week; Van 27  september  t/m 1 oktober 2023

krokante wonton, Coppa van de Geulhemmer grottenham, uien compote

-*-
Haas van het Iberico varken in Serano ham, Padron pepers

-*-

Hangop, herfst fruit, sorbet ijs

eDe prijs van dit mooie menu is € 37,50 p.p.

ONZE KAART

Voorgerechten;
– Krokante wonton, tomaten chutney, geitenkaas creme, rode ui € 16,50 
– Kalf, tonijn mayonaise, salsa verde, Ansjovis, zoetzure tomaat € 18,50
– Krokante Brioche, Pluma Iberico, mosterd, Creme van Yoghurt en komijn € 18,50
– Saku tonijn, Corvina, zoetzure groenten, avocado, yuzu, dashi € 17,50
– Pata Negra, pompoen, tomaat, Amsterdamse ui  € 22,50
– Langoustine proeverij ; vijgen, meiknol, 3 x Langoustine

– Kreeftensoep met kreeft en Creme Fraîche € 15,50

Hoofdgerechten:
– Vol-au-vent van Hoender, krokante zwezerik, kaantjes, dragon  € 28,50
– Bavette, Marokkaans gestoofde groenten € 28,50
– Witte heilbot, waterkers beure blanc, fijne wortel € 29,50

– Grote gamba’s, kreeftenjus, gestoofde venkel, dikke friet € 32,50
– Anjou duif, ganzenlever, morieljes, spitskool, kerrie € 32,50

Nagerechten;
– Chocolade cilinder, gekarameliseerde Cantharel, hazelnotenijs € 9,50
– Sinaasappel parfait, gekonfijte sinaasappel, merengue € 9,50
– Bokaal rood fruit, Vanille ijs, Sabayon  € 14,50
– Assortiment kaas, vijgencompote € 14,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten