Week menu en kaart

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We serveren elke week een ander menu; 

Deze week; Van  17 t/m 21 augustus 2022

Vitello Tonato

-*-
Eendenborst,   szechuan pepers

i-*-

Perzik,  chocolade, sorbetijs

 

De prijs van dit mooie menu is € 36,50 p.p.

ONZE KAART

Voorgerechten;
– Lomo Iberico, Burrata, Honing tomaatjes, basilicum, Aceto Balsamico € 15,50
– Ossenhaas, tartaar Gamba, Parmezaan Mayonaise € 16,50
– Penne, Gestoofd konijn, truffel € 16,50
– Groene curry, lente ui, Piepkuiken, kreeft, bleekselderij € 18,50
– Ceviche van coquille, sashimi tonijn, citroen, doperwt, wortel, yuzu € 19,50

Hoofdgerechten:
– Zeebaars filet, gerookte paling, appelstroop, appel, Griekse yoghurt, prei, soja € 23,50
– Iberico Pluma, groente ratatouille, dragon, sjalot € 26,50
– Rib-eye, knoflook, gevulde artisjok met Parmezaan € 27,50
– Kalfshaas, kalfszwezerik, ravioli met pesto, bospaddestoelen , peultjes € 29,50

Nagerechten;
– Passievruchten proeverij € 9,50
– Taartje, lemon curd, bosvruchten, chocolade € 9,50
– Watermeloen, frambozen, frambozen sorbetijs € 9,50
– Assortiment kaas, vijgencompote € 13,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten