Week menu en kaart

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We serveren elke week een ander menu; 

Deze week; Van 6 t/m  10 december 2023

Caree van eend met rode uien compote

-*-
Runder entrecote, knoflook jus, wintergroenten, dikke frieten

-*-

Panna Cotta met bosbessen gelei

eDe prijs van dit mooie menu is € 37,50 p.p.

ONZE KAART

Voorgerechten;
– Krokante wonton, tomaten chutney, geitenkaas creme € 16,50 
– Krokante focaccia, tomaat, Geulhemmer Grottenham, Mozzarella € 17,50
– Wildham, Pickles van pompoen, rode kool salade, boerenjongens € 17,50
– Saku tonijn, zalm, coquille, zoetzure groenten, wasabi, yuzu, dashi € 20,50
– Courgette, gamba’s, tomaten chutney  € 19,50
– Carré van hertfilet, eendenlever, tartaar van bospaddestoelen, truffeldressing € 22,50

– Kreeftensoep met rivierkreeft en Crème Fraîche € 15,50
– Aardappelsoep van Opperdoezer Ronde, krokante focaccia met eendenlever en truffel € 17,50

Hoofdgerechten:
– Krokante burrata, gepofte honingtomaatjes, rode ui, olijven, aubergine, rucola € 22,50  
– Wildzwijnfilet, zuurkool, appel- Calvados, geroosterde aardappel € 27,50
– Fazant, zuurkool, spek, pommes fondant€ 28,50

– Zeeduivelfilet, kreeftenjus, stamppotje peultjes, zontomaat € 29,50
– Ossenhaas, tartaar van bospaddestoelen, eendenlever in korstdeeg € 34,50
– Noordzeetong, gamba’s, hutspot -zalf, haricots vert € 34,50

Nagerechten;
– Crème Brûlée van Pistache, Pistache ijs, kletskop € 10,50
– appeltartaar, boerenjongens, kaneelijs, kletskop  € 10,50
– Chocolade bol, met sinaasappel crème, warme chocolade € 12,50
– Assortiment kaas, appelstroop € 14,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten