Week menu en kaart

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We serveren elke week een ander menu;

Deze week; Van 1  t/m 5 december 2021;

Vitello Tonato

-*-
Konijn filet , pittige koolraab, groene pepertjes

-*-
Amandel – appel dessert

De prijs van een 3-gangen menu is € 34,50 p.p.

ONZE KAART

Voorgerechten;
– Parelcouscous, aubergine, Courgette, Krokante gamba’s, tomaten vinaigrette  € 14,50
– Patrijs, appel en soepje van rode kool € 15,50
– Carré van Coquilles, Cepes, eendenlever, artisjok € 16,50
– Gebraden, dun gesneden hertfilet, bospaddestoelen mayonaise, salade van bospaddestoelen € 16,50
– Sashimi tonijn, Schotse zalm, limoen, avocado crème, passievrucht € 17,50

Hoofdgerechten:
– Fazant, zuurkool, spekjes en jus van vossenbessen  € 24,50
– Wildzwijn filet, spitskool, jus van appel en Calvados € 27,50
– Grietfilet met puree van aardappel en knolselderij en ragout van Cantharellen € 29,50
– Ossenhaas, Artisjok,  ossenstaart krokant € 29,50

Nagerechten;
– Dame Blanche taartje; vanille, chocolade € 9,50
– Gezouten caramel, Kletskop, Kaneelijs € 9,50
– Dessert van kaneel, peer, karamel van koffie en amandel € 9,50
– Assortiment kaas, vijgencompote € 12,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten