Week menu en kaart

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We serveren elke week een ander menu; 

Deze week; Van  7 t/m 11 december 2022

Gerookte rib-eye, bospaddestoelen,  paddestoelen mayonaise

-*-
Diamant haas, jus van groente kruiden, winter groenten

-*-

Dessert van sinaasappel

 

De prijs van dit mooie menu is € 37,50 p.p.

ONZE KAART

Voorgerechten;
– Terrine van eend, wildzwijn, bospaddestoelen, truffel, Mango compote € 15,00
– Gamba’s, citroen, chili, gember, ananas, rode ui € 15,50
– Dungesneden hert, Cantharellen, paddestoelen-mayonaise, vossenbessen € 17,00
– Ceviche van Saku tonijn, wortel, komkommer, wasabi, gember € 18,00
– Carré van eend, coquille, eendenlever, kruidenzwam, geconfijte rode biet € 19,50

– Kreeftensoep met kreeft en Creme Fraiche € 15,50
– WIldbouillon, Cantharellen, truffel onder ene korstdeksel € 15,50

Hoofdgerechten:
– Bavette, knoflook, spek, andijvie, bataat € 25,50
– Fazant, zuurkool, spekjes, vossenbessen € 27,00
– Kabeljauwfilet, peultjes, mousseline puree, Béarnaise  € 31,50
– Grote gamba’s, kreeftenjus, peulvruchten dikke frieten € 33,00
– Hertfilet, bospaddestoelen, rode kool, stoofpeer, schorseneren € 33,00

Nagerechten;
– Hazelnotenmousse, appel, vlierbessen € 9,50
– Panna Cotta, bosbessen, yoghurt ijs € 9,50
– Chocolade, sinaasappel, mandarijn € 11,00
– Assortiment kaas, vijgencompote € 13,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten