Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten.
We serveren elke week een ander menu; Tevens een aanbevolen Theater menu voor als u om 20.00 uur in Theater ‘de Stoep’ moet zijn.
Deze week; Van 24 t/m 28 april is het menu
Steak tartaar van zalm, dungesneden gamba, Japanse dressing, wasabi
-*-
Diamant haas, knoflook, voorjaarsgroenten, doperwten creme
-*-
Panna cotta met bramen
De prijs van dit mooie menu is € 38,50 p.p.
ONZE KAART
Voorgerechten;
– Basilicum krokant, chutney van tomaat en paprika, Mozzarella € 18,50
– Gerookte lamsham, groene asperges, geitenkaas-crème, ui € 22,50
– Brioche, eendenlever, paling, Aceto Balsamico € 24,50
– Saku tonijn, Schotse zalm, gamba, zoetzure groenten € 26,50
– Fijne pasta, morieljes, truffel, Kropkant ei € 26,50
– Aspergesoep, asperges, Hollandse garnalen € 13,50
– Kreeftensoep met rivierkreeft en Crème Fraîche € 15,50
Hoofdgerechten:
– Iberico Pluma, Salie boter, lima -bonen, tomaat, chili € 32,50
– Lams carré, asperges, romige tuinboontjes, honing, tijm € 34,50
– Grote Gamba’s, knoflook, rode peper, peultjes, dikke frieten € 36,50
– Ossenhaas, witlof, Wortel-crème, jus van truffel € 35,50
– Witte Heilbot, langoustine, doperwtjes, jus van Langoustine € 36,5
Nagerechten;
– Pornstar Martini, ijs, lemon curd € 10,50
– Chocolade mouse, framboos, sorbetijs € 11,50
– Krokante tuille, rood fruit, Marsala sabayon, vanille ijs € 12,50
– Assortiment kaas, Vijgen chutney € 14,50
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten