Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten.
We serveren elke week een ander menu; Tevens een aanbevolen Theater menu voor als u om 20.00 uur in Theater ‘de Stoep’ moet zijn.
Deze week; Van 9 t/m 13 oktober is het menu
Ree ham, huisgerookt, rode kool salade, boerenjongens, truffelmayonaise
-*-
Schotse zalm, zuurkool, tomaat, kappertjes, citroen
-*-
Appeltaartje met kaneelijs
De prijs van dit mooie menu is € 38,50 p.p.
ONZE KAART
Voorgerechten;
– Buffel Mozzarella, Tomaat, chutney krokante wonton € 17,50
– Steak tartaar, kappertjes, kwarteleitje, mosterd, truffelmayonaise € 18,50
– Hollandse garnalen, venkel, kerrie mayonaise € 19,50
– Saku tonijn, Schotse zalm, gamba, zoetzure groenten € 26,50
– Pata NEgra, Lomo iberico, Chorizo, Amsterdams ui € 26,50
– Aardappel-prei soep, crostini, eendenlever, truffel € 12,50
– Kreeftensoep met rivierkreeft en Crème Fraîche € 15,50
Hoofdgerechten:
– Piepkuiken, Bonne femme, dragon € 24,50
– Haas van het Iberico varken, haricots vert, spekjes, jus van kruiden€ 25,50
– Bavette, Cantharellen, Bulgur, zomergroenten € 28,50
– Kabeljauwfilet, jus van mosseltjes, vongole, prei € 32,50
– Grote Gamba’s, fijne peultjes, knoflook, kreeftenjus, dikke friet € 36,50
Nagerechten;
– Café Glacé € 11,50
– Chocolade-bol, sinaasppel, bosvruchten sorbetijs € 12,50
– Rood fruit, Marsala sabayon, vanille ijs € 12,50
– Assortiment kaas, Vijgen chutney € 14,50
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten