afhaal maaltijden van DelVino


 

De afhaal maaltijden bij Delvino delicatessen en wijn. Alle salade’s, soepen en warme gerechten zijn vers bereid door chef-kok Ronald Kleijburg. Zelfs de pasta is huisgemaakt. Onderaan deze lijst staan de meer exclusieve gerechten.

Deze week, 1 t/m 5 juli;

Voorgerechten en soepen:

  • Vitello Tonato; Dungesneden kalfsmuis met tonijn creme € 9,95 p.p.
  • Carpaccio van het MRIJ rund met kappertjes en Parmezaan, truffelmayonaise € 9,95 p.p.
  • Ovenschaaltje met mosselen, knoflook en kruiden € 8,95 p.p.
  • Tonijnsalade € 3,75 per 100 gram
  • Salade Caprese; Burata met tomaat, basilicum Aceto Balsamico  € 6,95 p.p.
  • Salade met gemarineerde gamba’s, tomaat, rettich en appel € 13,50 p.p.
  • Zoetzure groenten met gebakken coquilles en limoen. € 15,50 p.p.
  • gerookte dungesneden rib-eye met een salade van veldsla, groene asperges en soja mayonaise, € 13,50 p.p.
  • Diverse Quiches; spek/ prei of makreel/artisjok, geitenkaas/tomaat of Rivierkreeftenstaartjes/ ui, € 4,95 per stuk
  • Diverse smaken huisgemaakte bitterballen; wildragout,  of bospaddestoelen of garnalen.
  • Half dozijn Gillardeau oesters € 24,50 p.p.
  • Goulash soep, € 9,95 per liter
  • Mosterd soep € 9,95 p.p.
  • Kerrie soep met appel en cocos € 9,95  per liter
  • Kreeftensoep, € 16,95 per liter
  • Pompoensoep, € 9,95 per liter
  • Tomatensoep € 9,95 per liter
  • Asperge soep € 9,95  per liter
  • Mossel soep € 9,95 per liter
  • Thaise vissoep € 15,95 per liter
  • Kreeftenbouillon € 19,95 per liter
  • Hoofdgerechten;
  • Lasagna met vis, schaal- en schelpdieren, kant en klaar € 11,25 p.p.
  • Lasagna met rundergehakt, kant en klaar € 11,25 p.p
  • Ovenschotel met kabeljauw, gestoofde prei en puree met mosterdsaus € 9,95 p.p.
  • Zeebaars filet met groenten ratatouille en pasta € 10,50 p.p.
  • verse pasta Aioli met gamba’s € 10,95 p.p.
  • verse  pasta met asperges, peulvruchten en rivierkreeft. € 17,50 p.p.
  • Pasteitje met een ragout van asperges, bospaddestoelen en kruidenzwammen € 12,50 p.p
  • Filet van het Iberico varken met groentenratatouille en jus van gepofte knoflook € 22,50 p.p.
  • Gebakken kalfslever met spekjes, ui, appelcompote, € 15,50 p.p.
  • Pastei met Reestoof en kruiden € 24,50 p.p.
  • Kreeft ( 400/500 gram) op Thaise wijze ; verse gember, knoflook, sjalot, rode peper, op zeekraal en jonge kriel €  32,50 p.p.

    Nagerechten;
  • Kaas plank met 3 kazen, dadelbrood, compote en vijgentoastjes € 12,50 p.p.
  • taartje met aardbeien en lemon curd € 5,25 p.p.

Alles ligt zoveel mogelijk in de winkel maar bestellen is wel prettig

Bestellen ; 0181-612578 of info@ganzengors.nl