Week menu

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We hebben geen a la carte kaart, maar serveren wekelijks een menu met daarbij nog wat keuzemogelijkheden

We serveren elke week een ander menu;

En in de maand Augustus is dit een jubileum menu i.v.m. met ons 25 – jarig bestaan. De hele maand augustus is ons weekmenu € 25,00 p.p.

Deze week; Van 5 t/m 9 augustus;

Lichtgerookte, dungesneden rib-eye gevuld met
Italiaanse groenten en sojamayonaise

-*-
Supreme van Parelhoender met zomergroenten en jus van dragon

-*-
Taartje van lemon curd en blauwe bessen

De prijs van een 3-gangen menu ( voor-, hoofd-, en nagerecht) is € 25,00 p.p.

Daarnaast zijn er altijd nog een aantal keuzemogelijkheden;
I.p.v.  het dessert; een assortiment kaas € 6,00 p.p. supl.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten