Week menu

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We hebben geen a la carte kaart, maar serveren wekelijks een menu met daarbij nog wat keuzemogelijkheden

We serveren elke week een ander menu;

Deze week; Van 11 t/m 15 maart

Gerookte eendenborst, gemarineerde biet en gel van sinaasappel
-*-

Gamba’s met Thaise curry
-*-

Gegrilde zalm filet met tomaten-ansjovis pesto en witte boontjes

-*-
Chocolade mousse met advocaat ijs

De prijs van een 3-gangen menu ( voor-, hoofd-, en nagerecht) is € 32,50 p.p.

De prijs van een 4-gangen menu is € 37,50 p.p.

Daarnaast zijn er altijd nog een aantal keuzemogelijkheden;

Zoals;  Dungesneden Gerookte rib-eye met parmezaan en kappertjes
Terrine van eend met geconfijte rode ui

En als hoofdgerechten;
Haas van het iberico varken met paddestoelen
Eendenborst met een jus van sinaasappel en pepertjes

I.p.v.  het dessert; een assortiment kaas € 6,00 p.p. supl.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten