Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten.
We serveren elke week een ander menu; Tevens een aanbevolen Theater menu voor als u om 20.00 uur in Theater ‘de Stoep’ moet zijn.
Deze week; Van 3 t/m 7 december
terrine van eend, met geconfijte rode biet
-*-
Haas van het Iberico varken, serano ham, jus van salie, wintergroenten
-*-
Bastogne ijstaartje
De prijs van dit mooie menu is € 41,50 p.p.
ONZE KAART
Voorgerechten;
– Burrata, pompoen creme, paddenstoelen, Parmezaan € 19,50
– 3 gepocheerde oesters in oosterse dressing, tomaat, knoflook € 22,50
– Tataki van hert, Japanse dessing, gember, veenbessen € 24,50
– Wind gedroogde tonijn, gerookte paprika mayonaise, amandel € 25,50
– Steak tartaar van ossenhaas, krokante brioche, eendenlever, zoetzuur € 24,50
– Coquille, Zoetzure knolselderij, jus van paddenstolen, dashi € 29,50
– Kreeftensoep met rivierkreeft en Crème Fraîche € 15,50
Hoofdgerechten:
– Fazant zuurkool, vossenbessen € 27,50
– Kabeljauw filet, broccoli creme, tandoori, Langoustine € 29,50
– Mozaïek van haas en konijn, cantharellen, rode kool € 34,50
– Ossenhaas, kruidenzwam, bataat crème, spruitjes, spekjes€ 37,50
– Wilde dorade, kappertjes, Yuzu, tomaat € 36,50
Nagerechten;
– Taartje van Dame Blanche € 10,50
– Crème Brûlée van Pistache, Pistache ijs € 10,50
– Passievruchten tiramisu € 10,50
– Assortiment kaas, Rinze appelstroop met pijnboompitjes € 14,50
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten