Week menu

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We hebben geen a la carte kaart, maar serveren wekelijks een menu met daarbij nog wat keuzemogelijkheden

We serveren elke week een ander menu;

Deze week; Van 12 t/m 16 februari

Gemarineerde zalm, geitenkaas, rode biet 
-*-

Brioche, rilette, sjalot confituur en kerrie
-*-

Iberico filet, gamba, dragon, groenten ratatouille

-*-
Citrus dessert

De prijs van een 3-gangen menu ( voor-, hoofd-, en nagerecht) is € 32,50 p.p.

De prijs van een 4-gangen menu is € 37,50 p.p.

Daarnaast zijn er altijd nog een aantal keuzemogelijkheden;

I.p.v.  het dessert; een assortiment kaas € 6,00 p.p. supl.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten