Week menu

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We hebben geen a la carte kaart, maar serveren wekelijks een menu met daarbij nog wat keuzemogelijkheden

We serveren elke week een ander menu;

Deze week;

Creme van Tzatziki met Lomo Iberico, aubergine, zontomaat en komkommer
-*-

Gamba’s in knoflook olie
-*-

Eendenborst gelakt met appelstroop en jus van Szechuan pepers
-*-

aardbeien proeverij 

 

 

De prijs van een 3-gangen menu ( voor-, hoofd-, en nagerecht) is € 30,00 p.p.

De prijs van een 4-gangen menu is € 35,00 p.p.

Daarnaast zijn er een aantal keuzemogelijkheden;

I.p.v. de runderlende; Creme van Mais met gerookte paling en Hollandse garnalen, € 6,00 p.p. supl.
I.p.v. de Rogvleugel; Eendenborst met appelstroop en sinaasappel-rode peper jus € 5,00 p.p. supl. 
I.p.v.  het dessert; een assortiment kaas € 6,00 p.p. supl.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten