Week menu

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We hebben geen a la carte kaart, maar serveren wekelijks een menu met daarbij nog wat keuzemogelijkheden

We serveren elke week een ander menu;

Deze week; Van 23 t/m 27 september;

Herfst salade met pittige gamba’s en chili dressing

of

Rouleau van eend met hummus met kerrie en rode uien compote

-*-
Heilbot filet met gepofte honing tomaatjes en limoen

of

Bavet van het MRIJ rund met gepofte knoflook

-*-
Hangop met rood fruit en sorbetijs

De prijs van een 3-gangen menu ( voor-, hoofd-, en nagerecht) is € 34,50 p.p.

Daarnaast zijn er altijd nog een aantal keuzemogelijkheden;
I.p.v.  het dessert; een assortiment kaas € 6,00 p.p. supl.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten