Week menu

!cid_E3D182C6-B234-4F10-9B1F-C67B5B30B9CF Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten. 

We hebben geen a la carte kaart, maar serveren wekelijks een menu met daarbij nog wat keuzemogelijkheden

We serveren elke week een ander menu;

Deze week; Van 7 t/m 11 oktober;

Cocktail van Bulgur, rivierkreeftjes en basilicum

of

Proeverij van gans; rilette, ham van gans en bitterballetje met een salade van wortel, knolselderij en compote van rode ui

-*-

Eventueel tussen gerecht;

Romige soep van bospaddestoelen met kruidenzwammen

p-*-


Ossenhaas met een gamba met jus van dragon en groentenratatouille

of

Gestoofde Iberico nek met stamppotje zuurkool
en jus van appel en calvados

-*-
Klein appeltaartje met kaneelijs

De prijs van een 3-gangen menu ( voor-, hoofd-, en nagerecht) is € 34,50 p.p.

4-gangen is € 39,00 p.p.

Daarnaast zijn er altijd nog een aantal keuzemogelijkheden;
I.p.v.  het dessert; een assortiment kaas € 6,00 p.p. supl.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten