Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten.
We serveren elke week een ander menu; Tevens een aanbevolen Theater menu voor als u om 20.00 uur in Theater ‘de Stoep’ moet zijn.
Deze week; Van 19 t/m 21 april is het menu
Kalf, Sashimi tonijn, tonijn mayonaise, gemarineerde gember
-*-
Boerderij eendenborst, jonge peulvruchtjes, Jus van sinaasappel, jonge kriel
-*-
Hangop, rood fruit, sorbetijs
De prijs van dit mooie menu is € 38,50 p.p.
ONZE KAART
Voorgerechten;
– Krokante focaccia, Geulhemmer ham, tomaten chutney, basilicum, Mozzarella € 18,50
– Krokante wonton, geitenkaas creme, rode biet, tomaten chutney, basilicum € 17,50
– Eendenborst, taugé, sojaboontjes, paprika, Japanse dressing € 18,50
– Tartaar van wilde Dorade, dun gesneden oester, haring caviaar, Yuzu € 23,50
– Gebakken coquille, schuim van bospaddestoelen, truffel, hazelnoot, € 25,50
– Kreeftensoep met rivierkreeft en Crème Fraîche € 15,50
Hoofdgerechten:
– Gebakken geitenkaas, katafia, paksoi, pittige creme van paprika, gember en knoflook € 22,50
– Zalm filet, krokante aardappel, groenten beurre blanc, zalm caviaar € 25,50
– Grote Gamba’s, knoflook, rode peper, peultjes, dikke frieten € 36,50
– Ossenhaas, saus van Madeira, Pastinaak creme € 34,50
– Kalfs zwezerik, kreeft, kreeftenjus, Paksoi € 39,50
– gegrilde grietfilet, gestoofde prei, mousselne puree, paprika jus € 37,50
– Runder entrecote, haricots vert, spekjes, knoflook, dikke frieten € 27,50
Nagerechten;
– Appel tartaar, krokante kletskop, kaneelijs € 10,50
– Mango, Papaya, citroendressing, peper, basilicum ijs € 12,50
– Chocolade bol, met sinaasappel crème, warme chocolade € 12,50
– Assortiment kaas, appelstroop € 14,50
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten