Kookcursussen

Vanaf 25 augustus 2019 start de eerste groep van de najaarskookcursus weer. Het is een sessie van 5 lessen. Ook in deze lessen zullen vele kooktechnieken en keukengeheimen de revue passeren. Op zondagmiddag beginnen de lessen om 14.00 uur en op maandagavond beginnen de lessen om 18.30 uur. Er wordt per les een 5-gangen diner gekookt en daarna gaat u gezamenlijk aan tafel om hetgeen u zelf heeft bereid op te eten. Er zal worden gekookt met wild, gevogelte, Westvoorns weidevlees, de producten van Voorne -Putten, en vele andere prachtige ingrediënten, altijd ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Tevens krijgt u de recepturen mee naar huis. De kookcursussen voor 5 avonden of middagen zijn voor het najaar als volgt;

Onderwerp   Groep1 zondag   Groep 3 maandag  

 een heerlijk menu met producten van de Proefschuur

VOORNE-PUTTEN op je bord

  25 aug   2 sept  
 Tapas   15 sept   30 sept  
 Westvoorns weidevlees   6 okt   14 okt  
 Wild en gevogelte   3 nov   11 nov  
 Kerstgerechten   24 nov   9 dec  

De prijs van deze cursus is € 350,00 p.p. voor de hele sessie van 5 lessen en is inclusief kooklessen, 5x 5 gangen diner, alle dranken met uitzondering van gedistilleerd en andere wijnen dan huiswijn. De eerste keer dat u meedoet krijgt u een Ganzengors kookschort en een Ganzengors kookmap. De cursus gaat van start voor een groep van 12 personen. Meld u aan door een mail te sturen naar info@ganzengors.nl   en te vermelden welke groep uw voorkeur heeft

Aanmelden: info@ganzengors.nl

Eenmalige kookcursussen

De zondagmiddagen zijn vaak ingericht voor een eenmalige kookcursus, waarvoor u per keer kunt inschrijven. Bij deze kookcursussen krijgt u een 5-gangen diner exclusief dranken. Deze kookcursussen zijn altijd op zondag en beginnen om 14.00 uur.

De data met de onderwerpen voor  2019 zijn; 

– 12 mei –  koken op de Big Green Egg € 56,50 p.p. ( ex drank)

– 13 mei – Vis, Schaal- en schelpdieren, € 64,50 p.p. ( ex drank) ( maandag avond)

– 26 mei – Italie en truffel ” Tuber Aestivum Vitt” , Zomer truffel € 69,50 p.p. ( ex drank) ( vol geboekt)

-2 juni – Vis, schaal- en schelpdieren , € 64,50 p.p. ( ex drank)

-16 juni – Kreeftenfestival € 64,50 p.p. ( ex drank)

-23 juni – Verrassende zomergerechten € 56,50 p.p. ( ex drank)

– 1 sept – Speciale kookcursus met producten van de Proefschuur, Voorne-Putten op je bord € 59,50 p.p. (ex drank)

– 8 sept – koken op de Big Green Egg € 59,50 p.p. ( ex drank)

– 22 sept – Tapas € 57,50 p.p. ( ex drank)

– 29 sept – Speciale kookcursus; Westvoorns weidevlees i.s.m. boerderij Assenberg € 64,50 p.p. ( ex drank)

– 13 okt –  Heerlijke gerechten met Iberico vlees € 59,50 p.p. ( ex drank)

– 20 okt – Groots genieten van kleine gerechten € 59,50 p.p. ( ex drank)

– 27 okt – Amuse gerechtjes ( mooie kleine fijne gerechtjes)  € 57,50 p.p. ( ex drank)

– 10 nov – Mooie gerechten vis en vlees met paddestoelen € 57,50 p.p. ( ex drank)

– 17 nov – wild en gevogelte € 64,50 p.p. ( ex drank)

– 1 dec- kerstgerechten € 64,50 p.p. ( ex drank)

– 8 dec – kerstgerechten € 64,50 p.p. ( ex drank)

– 15 dec- kerstgerechten € 64,50 p.p. ( ex drank)

Aanmelden kan op; info@ganzengors.nl of telefonisch 0181-612578

BGE in werking

 

Kookclinics

Wanneer u met een aparte groep of afdeling van uw bedrijf een kookclinic wilt doen, kan dat met groepen vanaf 10 personen.

Voor informatie kunt u altijd bellen met Yvonne Kleyburg 0181-612578.