Kookcursussen

Vanaf 22 januari 2020 start de eerste groep van de voorjaarskookcursus weer. Het is een sessie van 5 lessen. Ook in deze lessen zullen vele kooktechnieken en keukengeheimen de revue passeren. Op zondagmiddag beginnen de lessen om 14.00 uur en op maandagavond beginnen de lessen om 18.30 uur. Er wordt per les een 5-gangen diner gekookt en daarna gaat u gezamenlijk aan tafel om hetgeen u zelf heeft bereid op te eten. Er zal worden gekookt met asperges, westvoorns weidevlees, de producten van Voorne -Putten, en vele andere prachtige ingrediënten, altijd ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Tevens krijgt u de recepturen mee naar huis. De kookcursussen voor 5 avonden of middagen zijn voor het voorjaar als volgt;

Onderwerp Groep1 zondag   Groep 3 maandag
 mooie kleine verfijnde wintergerechten 26 jan 20 jan
 de smaken van Italie 23 febr 17 febr
 Vis/Vlees met voorjaarsgroenten van de Proefschuur 22 mrt 16 mrt
 Mooi menu met asperges 19 apr 20 apr
 Vis, schaal- en schelpdieren met groenten uit de zee 24 mei 18 mei

De prijs van deze cursus is € 350,00 p.p. voor de hele sessie van 5 lessen en is inclusief kooklessen, 5x 5 gangen diner, alle dranken met uitzondering van gedistilleerd en andere wijnen dan huiswijn. De eerste keer dat u meedoet krijgt u een Ganzengors kookschort en een Ganzengors kookmap. De cursus gaat van start voor een groep van 10 personen. Meld u aan door een mail te sturen naar info@ganzengors.nl   en te vermelden welke groep uw voorkeur heeft

Aanmelden: info@ganzengors.nl

Eenmalige kookcursussen

De zondagmiddagen zijn vaak ingericht voor een eenmalige kookcursus, waarvoor u per keer kunt inschrijven. Bij deze kookcursussen krijgt u een 5-gangen diner exclusief dranken. Deze kookcursussen zijn altijd op zondag en beginnen om 14.00 uur.

De data met de onderwerpen voor  2019/2020 zijn;

– 8 dec – kerstgerechten € 64,50 p.p. ( ex drank)

– 15 dec- kerstgerechten € 64,50 p.p. ( ex drank)

– 19 jan 2020 – kleine verfijnde wintergerechten, € 57,50 p.p.  ( ex drank)

– 2 febr. – De smaken van Italie € 57,50 p.p. ( ex drank)

– 9 febr. – Koken met het Spaanse Iberico varken Ω€ 59,50 p.p. (ex drank)

– 1 mrt, – Werken met de producten van Voorne-Putten, zeer gevarieerd menu met Hollands weidevlees en groenten van Voorne-Putten € 57,50 p.p.

– 8 mrt.- Gevarieerde gerechten met Tamme eend € 57,50 p.p. ( ex drank)

– 15 mrt.- TOP-Tapas € 57,50 p.p. ( ex drank)

– 29 mrt. – Groots genieten van kleine voorjaarsgerechten € 57,50 p.p. (ex drank)

– 5 apr.- Schaal- en schelpdieren met een Orientaals tintje € 62,50 p.p.

– 26 apr. – De smaken van de Elzasser keuken € 62,50 p.p. ( ex drank)

– 3 mei – Lamsvlees met peulvruchten € 62,50 p.p. ( ex drank)

– 17 mei – Mooie gerechten, vis of vlees met asperges € 62,50 p.p. ( ex drank)

– 7 juni – Vis, schaal- en schelpdieren met groenten uit de zee € 64,50 p.p.

– 14 juni – Robuuste BBQ gerechten € 64,50 p.p. ( ex drank)

Aanmelden kan op; info@ganzengors.nl of telefonisch 0181-612578

BGE in werking

Kookclinics

Wanneer u met een aparte groep of afdeling van uw bedrijf een kookclinic wilt doen, kan dat met groepen vanaf 10 personen.

Voor informatie kunt u altijd bellen met Yvonne Kleyburg 0181-612578.