Kookcursussen

Vanaf 21 januari 2019 start de eerste groep van de voorjaarskookcursus weer. Het is een sessie van 5 lessen. Ook in deze lessen zullen vele kooktechnieken en keukengeheimen de revue passeren. Op zondagmiddag beginnen de lessen om 14.00 uur en op maandagavond beginnen de lessen om 18.30 uur. Er wordt per les een 5-gangen diner gekookt en daarna gaat u gezamenlijk aan tafel om hetgeen u zelf heeft bereid op te eten. Er zal worden gekookt met vis, schaal en schelpdieren, en vele andere prachtige ingrediënten, altijd ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Tevens krijgt u de recepturen mee naar huis. De kookcursussen voor 5 avonden of middagen zijn voor het voorjaar als volgt;

Onderwerp   Groep1 maandag Groep 2 maandag Groep 3 zondag  
 Groots genieten , kleine gerechten   28 jan   27 jan  
 Black- Angus rund in al zijn facetten   18 febr   3 mrt  
 Italiaanse keuken   18 mrt   24 mrt  
 Voorjaarsgerechten   15 apr   14 apr  
 Vis, schaal- en schelpdieren   13 mei   19 mei  

De prijs van deze cursus is € 350,00 p.p. voor de hele sessie van 5 lessen en is inclusief kooklessen, 5x 5 gangen diner, alle dranken met uitzondering van gedistilleerd en andere wijnen dan huiswijn. De eerste keer dat u meedoet krijgt u een Ganzengors kookschort en een Ganzengors kookmap. De cursus gaat van start voor een groep van 15 personen. Meld u aan door een mail te sturen naar info@ganzengors.nl   en te vermelden welke groep uw voorkeur heeft

Aanmelden: info@ganzengors.nl

Eenmalige kookcursussen

De zondagmiddagen zijn vaak ingericht voor een eenmalige kookcursus, waarvoor u per keer kunt inschrijven. Bij deze kookcursussen krijgt u een 5-gangen diner exclusief dranken. Deze kookcursussen zijn altijd op zondag en beginnen om 14.00 uur.

De data met de onderwerpen voor  2019 zijn; 

– 20 jan. – Spaanse keuken met Iberico € 56,50 p.p.(ex drank) 

– 28 januari – Groots genieten van kleine exclusieve gerechten € 56,50 p.p. ( ex drank), (maandag avond)

– 3 febr. –   Groots genieten van kleine exclusieve gerechten € 56,50 p.p. ( ex drank)

-10 febr. – Special met ‘ de Proefschuur’ , prachtige gerechten en uitleg over de Proefschuur en
            de mooie groenten en fruit van Voorne-Putten. i.s.m. de mensen van de Proefschuur,
            VOORNE-PUTTEN OP JE BORD   , € 56,50 p.p. ( ex drank)

-18 februari – ‘ Black-Angus rund in al zijn facetten € 64,50 p.p. ( ex drank) (maandag-avond)

– 10 maart – ‘ Black-Angus rund in al zijn facetten € 64,50 p.p. ( ex drank)

– 17 maart – Koken op de Big Green Egg € 56,50 p.p. ( ex drank)

– 18 maart – Italiaanse keuken, € 56,50 p.p. ( ex drank) ( maandag avond)

– 31 maart – Mooie gerechten met het Hollandse weide kalf (Bio) , € 64,50 p.p. ( ex drank)

– 7 april – Voorjaarsgerechten € 56,50 p.p. ( ex drank)

– 15 april – Voorjaarsgerechten € 56,50 p.p. ( ex drank) (maandag avond)

– 12 mei –  koken op de Big Green Egg € 56,50 p.p. ( ex drank)

– 13 mei – Vis, Schaal- en schelpdieren, € 64,50 p.p. ( ex drank) ( maandag avond)

– 26 mei – Italie en truffel ” Tuber Aestivum Vitt” , Zomer truffel € 69,50 p.p. ( ex drank)

-2 juni – Vis, schaal- en schelpdieren , € 64,50 p.p. ( ex drank)

-16 juni – Kreeftenfestival € 64,50 p.p. ( ex drank)

-23 juni – Verrassende zomergerechten € 56,50 p.p. ( ex drank) 

Aanmelden kan op; info@ganzengors.nl of telefonisch 0181-612578

BGE in werking

 

Kookclinics

Wanneer u met een aparte groep of afdeling van uw bedrijf een kookclinic wilt doen, kan dat met groepen vanaf 10 personen.

Voor informatie kunt u altijd bellen met Yvonne Kleyburg 0181-612578.