Vanaf 7 september 2025 start de eerste groep van de voorjaarskookcursus weer. Het is een sessie van 5 lessen. Ook in deze lessen zullen vele kooktechnieken en keukengeheimen de revue passeren. Op zondagmiddag beginnen de lessen om 14.00 uur. Er wordt per les een 5-gangen diner gekookt en daarna gaat u gezamenlijk aan tafel om hetgeen u zelf heeft bereid op te eten. Er zal worden gekookt met vlees, wild, gevogelte, kerstgerechten najaars groenten. kruiden en specerijen, BGE, en natuurlijk de producten van Voorne -Putten, en vele andere prachtige ingrediënten, altijd ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Tevens krijgt u de recepturen mee naar huis. De kookcursussen voor 5 avonden of middagen zijn voor het najaar als volgt;
Onderwerp | Groep1 zondag | ||||
Vis, schaal- en schelpdieren | 7 sept | ||||
Spaanse keuken | 28 sept | ||||
Gevogelte en schelpdieren | 19 okt | ||||
Wild gerechten | 16 nov | ||||
Kerst gerechten | 7 dec |
De prijs van deze cursus is € 345,00 p.p. voor de hele sessie van 5 lessen en is inclusief kooklessen, 5x 5 gangen diner, exclusief dranken . De eerste keer dat u meedoet krijgt u een Ganzengors kookschort en een Ganzengors kookmap. De cursus gaat van start voor een groep van 10 personen. Meld u aan door een mail te sturen naar info@ganzengors.nl
Aanmelden: info@ganzengors.nl
De zondagmiddagen zijn vaak ingericht voor een eenmalige kookcursus, waarvoor u per keer kunt inschrijven. Bij deze kookcursussen krijgt u een 5-gangen diner exclusief dranken. Deze kookcursussen zijn altijd op zondag en beginnen om 14.00 uur.
De data met de onderwerpen voor 2025 zijn;
– 11 mei 2025 – Koken vanaf de Big Green Egg, € 72,50 p.p. ( ex drank)
– 25 mei 2025 – Asperges, met lam en kalfsvlees, € 75,00 p.p. ( ex drank)
– 15 juni 2025 – Kreeft, Coquille en tonijn , € 85,00 p.p. ( ex drank) ( Volgeboekt)
– 24 augustus – Kreeft, Coquille, en tonijn, , € 89,50 p.p. ( Ex drank)
– 14 september – Snijtechnieken, fileer, uitbenen , € 72,50 p.p. ( ex drank)
– 21 september – Italiaanse keuken , € 72,50 p.p. ( ex drank)
– 5 oktober – Luxe platvis gerechten met schelpdieren. € 89,50 p.p. ( ex drank)
– 12 oktober – Robuuste vleesgerechten van de Big Green Egg, € 79,50 p.p. ( ex drank)
– 26 oktober – Gevogelte en schaaldieren , zoals kreeft € 79,50 p.p. ( ex drank)
– 2 november – Wild en gevogelte , € 79,50 p.p. ( ex drank)
– 23 november – Amuse gerechten voor het najaar € 74,50 p.p. ( ex drank)
– 30 november – Luxe kerstgerechten , € 82,50 p.p. ( ex drank)
– 14 december – Luxe kerstgerechten , € 82,50 p.p. ( ex drank)
Aanmelden kan op; info@ganzengors.nl of telefonisch 0181-612578
Wanneer u met een aparte groep of afdeling van uw bedrijf een kookclinic wilt doen, kan dat met groepen vanaf 10 personen.
Voor informatie kunt u altijd bellen met Yvonne Kleyburg 0181-612578.