Het grote jubileum diner- `masterclass mousserende wijnen


Een prachtig diner op 31 augustus ter gelegenheid van ons 30- jarige bestaan.

Ontvangst om 17.00 uur met een glas Langlois Chateau Rose Brut.
Dan een masterclass mousserende wijnen onder leiding van Register Vinoloog Peter van Houtert

Amuse; Aardappelbroodje gevuld met aardappelmayonaise, ossenhaas,
chips van bloedworst, haring caviaar

Croque Monsieur van Brioche, ossenhaas, ansjovis, geroosterde paprika, eendenlever
met; Een glas Ayala Champagne Rose

Bonbon van Coquille, gesmolten langoustine, mousseline van doperwt,
bouillon van langoustine , komkommer schuim
met ; een glas Jansz Premium Cuvee Brut, Tasmanië

Grietfilet, bitterbal van griet, krokante gamba, wilde spinazie, kreeftenjus
met een glas; Ayala Champagne Brut Nature

Kalfshaas, kalfswang, truffel, dragon, romige peulvruchten
met een glas; Bollinger PN 2018

Sinaasappel, grapefruit, Caramel ijs, sabayon van Marsalla
met een glas Clos Amador Cava Demi sec

De prijs van deze mooie avond met master class, diner en mousserende wijnen is €185,00 p.p.
Reserveren ; info@ganzengors.nl

Bij de reservering wordt een vooruitbetaling van € 50,00 p.p. gevraagd