Een prachtig diner op 31 augustus ter gelegenheid van ons 30- jarige bestaan.
Ontvangst om 17.00 uur met een glas Langlois Chateau Rose Brut.
Dan een masterclass mousserende wijnen onder leiding van Register Vinoloog Peter van Houtert
Amuse; Aardappelbroodje gevuld met aardappelmayonaise, ossenhaas,
chips van bloedworst, haring caviaar
Croque Monsieur van Brioche, ossenhaas, ansjovis, geroosterde paprika, eendenlever
met; Een glas Ayala Champagne Rose
Bonbon van Coquille, gesmolten langoustine, mousseline van doperwt,
bouillon van langoustine , komkommer schuim
met ; een glas Jansz Premium Cuvee Brut, Tasmanië
Grietfilet, bitterbal van griet, krokante gamba, wilde spinazie, kreeftenjus
met een glas; Ayala Champagne Brut Nature
Kalfshaas, kalfswang, truffel, dragon, romige peulvruchten
met een glas; Bollinger PN 2018
Sinaasappel, grapefruit, Caramel ijs, sabayon van Marsalla
met een glas Clos Amador Cava Demi sec
De prijs van deze mooie avond met master class, diner en mousserende wijnen is €185,00 p.p.
Reserveren ; info@ganzengors.nl
Bij de reservering wordt een vooruitbetaling van € 50,00 p.p. gevraagd