Al voor de 20e keer is er in ons restaurant een Whisky diner o.l.v. Dirk van Staden, de Whisky -expert.
Deze keer een bijzonder mooi menu met speciale whisky’s
Amuse Risotto bitterbal met bospaddenstoelen, truffel en eendenlever
met bospaddenstoelen mayonaise
Met daarbij ; Benriach’ The Sixteen’, Three cask Matured, Speyside
Rauw gemarineerde zalm, Yuzu, Komkommer creme, Geitenkaas creme, appel
met daarbij; The Hearach, Isle of Harris
Fazant, rilette, zuurkool, vossenbessen, gerookt spek
Met daarbij; Unnamed Orkney 2006, Island single malt
Runder rendang, gamba, yuzu, kreeftensaus
met daarbij; Elsburn, The Harz mountains, Duitsland
Kalfshaas, Kalfswang, Cepes, pompoen
Met daarbij; Glenallachie, Speyside, 15 years
Hazelnoten schuim taartje
Met daarbij; Togouchie Japanse whiskey, 9 years old
De prijs van dit menu is € 99,50 p.p.
Reserveren ; 0181-612578 of info@ganzengors.nl