Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten.
We serveren elke week een ander menu; Tevens een aanbevolen Theater menu voor als u om 20.00 uur in Theater ‘de Stoep’ moet zijn.
Deze week; Van 13 t/m 30 augustus; Jubileum menu t.g.v. 30- jarig bestaan
Ceviche van makreel, rode biet, mierikswortel, en radijs
-*-
parelhoender gevuld met rivierkreeft, pompoen, Romanesco, dragon
-*-
Dessert van braam en bosbes
De prijs van dit mooie menu is € 30,00 p.p.
ONZE KAART
Voorgerechten;
– Rode biet, pompoen, zontomaat, gember, mozzarella, venkel € 20,50
– Krokante wonton, iberico filet, artisjokken creme, gegrilde groenten € 22,50
– Salade Perigourdine, Eend, haricots vert, veldsla, tomaat, framboos € 24,50
– Wind gedroogde tonijn, gerookte paprika mayonaise, amandel € 25,50
– Linguine, Vongole, tomaat, knoflook, gember € 28,50
– Proeverij van kreeft, coquille, Saku tonijn, fijne groenten € 32,50
– Kreeftensoep met rivierkreeft en Crème Fraîche € 15,50
Hoofdgerechten:
– Anjou duif, in korstdeeg, truffel, groene kool, eendenlever € 32,50
– Grietfilet, aardappeldakje met zalm, peultjes, tomaten vinaigrette € 36,50
– Grote gamba’s, kreeftensaus, zomer groenten, dikke frieten € 36,50
– Ossenhaas, pepersaus, witlof € 36,50
– Kalfszwezerik, kreeft, Cepes, eendenlever € 37,50
Nagerechten;
– Taartje van peer, sinaasappel curd, peren sorbetijs € 10,50
– Kletskop, frambozen dessert € 11,50
– Passievruchten dessert € 12,50
– Assortiment kaas, Rinze appelstroop met pijnboompitjes € 14,50
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten