Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten.
We serveren elke week een ander menu; Tevens een aanbevolen Theater menu voor als u om 20.00 uur in Theater ‘de Stoep’ moet zijn.
Deze week; Van 11 t/m 15 juni
Gerookte zalm, watermeloen, hazelnoot, Burrata, basilicum
-*-
Parelhoender, bospaddenstoelen, asperges, romige peulvruchtjes
-*-
Aardbeien dessert
De prijs van dit mooie menu is € 39,50 p.p.
ONZE KAART
Voorgerechten;
– Asperges, Honing tomaatjes, koud gesneden lamsfilet € 18,50
– Rode biet, Mozzarella, doperwtjes, asperge, tomaat € 18,50
– Steak tartaar van kalf, Piccalilly mayonaise, kwarteleitje € 22,50
– Tonijn tartaar, Wasabi, asperge, gember, Japanse dressing € 24,50
– Croque Monsieur, met ossenhaas, Parmezaan, truffel, eendenlever, ansjovis € 24,50
– Kreeftensoep met rivierkreeft en Crème Fraîche € 15,50
– Aspergesoep met geschaafde truffel en eendenlever € 14,50
Hoofdgerechten:
– Roodbaars, kokkels, linguine, Spinazie, knoflook, tomaat € 27,50
– Asperges traditioneel; ham., eiersaus, krieltjes € 27,50
– Grote gamba’s, kreeftensaus, peultjes, dikke frieten € 36,50
– Witte Heilbot, krokante gamba, zeekraal, kreeften-jus € 36,50
– Kalfszwezerik, kalfshaas, kreeft, asperges, dragon € 39,50
– Ossenhaas, eendenlever, truffel, bloemkool korenaar asperges € 37,50
Nagerechten;
– Rood fruit, Sabayon van Marsala, vanille ijs € 10,50
– Chocolade, mousse van frambozen, sorbetijs € 12,50
– Dessert van Griekse yoghurt, aardbeien , advocaat € 10,50
– Assortiment kaas, Vijgen chutney € 14,50
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten